Backless Dress Trend tar over Summer Fashion 2022

Viki.ortner

Sommershopping er allerede i tankene våre, ikke sant? Den kuleste måten å vise frem litt hud er å velge den ryggløse kjole -trenden. Selv om trenden kan virke praktisk talt usynlig, vil disse subtile detaljene bli et av favorittantrekkene våre.

Hvis du vil vise mye hud i sommer, men ikke er tilhenger av spalte kjoler eller v-neckline-knappedowns, kan ryggløs trend være en for deg. Selv om det er sexy på en subtil måte, og elegant nok til de hotteste dagene, har den også en lang og interessant historie som kan få deg til å sette pris på disse brikkene enda mer.

Peexo

Denne stilen har kommet inn i mainstream som den dristige og overdådige hverdagsslæret på 1920-tallet har kommet til å definere den forestående post-pandemien Hot Summer IT-Girl. Bare bruk den, ryggløse kjoler er en overlapping der kroppspositiv utstillingsisme møter klassisk, og vanligvis behagelig, ta på seg lett eleganse. Jada, denne trenden kan ha vært mye mer konservativ praktisk talt et århundre siden, men motepåvirkere vet absolutt hvordan de skal bruke kjoler som viser litt hud.

Se også

Mote, butikk og stil
70 -tallsinspirert motestil gjør stort comeback i 2022

Når du planlegger sommergarderoben din, kan du vurdere dette som et must for overgangsvær og utover. Bla ned for mye mer inspirasjon og handle noen av favorittene vi har på radaren vår nedenfor.

Peexo

faustine.clerc

Elodieromy

Elodieromy

I engen hvitt brodert ryggløs liten dresslulus

ASOS Design Tall Open Back Puff Sleeve Maxi Dress In Textured Mono Gingham

Asos design cami wrap midi kjole med blonder opp bak

ASOS Design Halter Maxi Dress med åpen rygg i rosa bandana -trykk

Anneliese Linen Dress