Ulike naturlige oljer for hudpleie – den aller beste oljen for huden din

Er du nede med hodepine, har en vanskelig tid med å sove eller har et hudproblem? Ikke noe poeng å miste søvnen. Det er en viktig olje for alle disse problemområdene, så vel som hudaksler som får deg til å lene deg tilbake i tillegg til å beundre huden din.
Vi presenterer deg syv viktige oljer når det gjelder å bekjempe hudforhold som kviser, aldring, olje og tørrhet. Ikke mer speiding av komponentene før du kjøper oljen, så vel som ikke mer giftige komponenter som petrokjemikalier, parabener eller duft. Bare naturlig så vel som ren lykke er det! Sjekket ut i tillegg til å gi disse oljene et forsøk.

Tamanu
Latinsk navn: Calophyllum inophyllum
Denne typen olje er helt beroligende så vel som hvordan. Vel, det gir betydelig lindring fra irritasjoner av huden som hudutslett, solbrenthet, betennelse og eksem.
[Les også: tradisjonell hudpleie]

Tamanu -olje har forbindelser som hjelper til med å bringe tilbake og regenerere hudvevet. Siden den har antioksidant så vel som antimikrobielle egenskaper, er det en fantastisk olje å behandle hudutbrudd.
Kilde: pinterest.comgolden jojoba
Latinsk navn: Simmondsia chinesis

Selv om gylden jojoba (ho-ho-ba) fremstår som en olje, men fra et teknisk synspunkt er det en flytende voks som er laget av jojobafrø.
Sammensetningsmessig er det ekstremt nær vår egen talg som skilles ut fra huden vår, samt gir en rask absorberende, lett fuktighetskrem. Golden Jojoba er flott for alle hudtyper og forstås å trenge dypt inn i Schalke 04 Skjorter huden.

[LES OGSÅ: Arganolje for hår]
Hvis du har det vanskelig med fet hud, bruk en jojoba -blanding, da den vil løse opp overflødig talg samt gjøre det mulig for hudporene å puste.

Dette er grunnen til at arganolje kommer like mye som utmerket for anti-aldringsbehandling. I følge funn av forskningsstudier, etterfyller rutinemessig anvendelse av arganolje vann-lipidlaget (fuktighetsgivende faktoren i huden) samt øker oksygentilførselen så vel som næringsnivåer i hudceller.
Kilde: Mountainbreezenaturals.comblack Cumin Seed Oil
Latinsk navn: Nigella sativa
Svart spisskummen frøolje er mye i antioksidanter så vel som fettsyrer. Dette gjør det som en fantastisk aktuell behandling for problemer assosiert med betent hud som eksem, dermatitt, samt kviser.
[SC: MediaD]
Kilde: Gaynoroncology.comRosehip Oil
Latinsk navn: Rosa rubiginosa
Rosehip olje forstås for hudhydrering og fuktighetsgivende egenskaper. De av dere som har å gjøre med miljøspenning på huden din i typen tørr luft eller vind, vil ha stor nytte av rosehip olje. Det forbedrer hudelastisiteten på grunn av dens anti-aldringsegenskaper, øker hudcellens regenerering, samt reduserer arrdannelse.
[Les også: Naturlige oljer for hårvekst]
Kilde: Wellnessaims.Commoringa Oil
Latinsk navn: Moringa oleifera
[Les også: Argan Oil Villarreal CF Skjorter for rynker]
Denne spesifikke typen olje er blitt brukt av gamle hinduer i tillegg til egyptere allerede i 2000 f.Kr.
Moringa -olje er full av antioksidanter, som beskytter huden din mot solskader så vel som aldring, reduserer rynker, lyser hudfargen, samt fuktigheter huden din.
Kilde: Moringamutual.Commonoi Oil
Latinsk navn: Cocos Nucifera så vel som Gardenia tahitensis
Dette er en hellig olje av polynesierne så vel som kommer fra den innfødte Maori -stammen i New Zealand. Det ble oppdaget av den europeiske oppdageren James Cook som å bli brukt av maori -folket til skjønnhetsformål, medisiner så vel som religiøse ritualer.
Monoi -olje er passende for alle hudtyper, i tillegg til å bli absorbert effektivt i huden uten å etterlate seg noen form for fettete Real Sociedad Skjorter rester. Mange monoi -oljer som tilbys i markedet i dag er rimelige etterligninger av den opprinnelige oljen. Dette er grunnen til at de mangler å gi kraftige hudpleieegenskaper til den autentiske oljen.
[Les også: Naturlige skjønnhetsoljer for huden din som inkluderer en kostnadsmerke]
Kilde: Pinterest.comso bli forberedt på å legge noen dråper av disse verdifulle naturlige oljene på avtalen din, samt være forberedt på å se nydelig ut.