Bollywood Fashion på Introduser så vel som feiringer etterlot oss imponert!

Etter IIFA 2018, London Indian Film Celebration 2018, antok vi at B-by-skjønnhetene ville gå fredelig en stund i tillegg til å slappe av, slappe av, så vel som forynge. Men til vår overraskelse spurtet divaene tilbake til aksjon, så vel som anslått Bollywood Fashion Game på lanseringer, fester, samt kampanjer.

Skjønnheter oppdaget på nylige Bollywood -arrangementer:
Ta en titt på de blendende divaene som berget noen b-byhendelser med stil.

Janhvi Kapoor:
Det er ingen stor overraskelse at Janhvi Kapoor har Sridevis karisma så vel som skjønnhet. Å være enkel har alltid vært divas slagord i tillegg til å holde den uanstrengte sjarmen, hun har allerede sekket mange komplimenter. På introduksjonen av en melodi fra sin kommende film, Dhadak med Ishaan Khatter, valgte hun en myk tonet trykt avlingstopp samt skjørt fra Anita Dongre -etiketten. Midt-avdelte halvfinnede hår i tillegg til å fjerne sminke avrundet stilen hennes.
Kilde: Hamaraphotospriyanka Chopra:
Priyanka Chopra valgte sin Desi Woman -stil for en middagsfeiring på Antilia. Anilia er det personlige huset til Mukesh Ambani i Mumbai. Divaen valgte en brodert Tarun Tahiliani Bayern Munich Skjorter Sari, samt spikret hennes etniske utseende for kvelden. Hun pryder juveler fra Kaj fine smykker så vel som Anmol Jewellers, hun så lys så vel som strålende.
Kilde: Twitter.com/teampriyankamanisha Koirala:
I løpet av en ukes tid viste Manisha Koirala noen nydelige stiler og feide oss av føttene. Hun ble sett i en pinstripe skiller seg etter og sammen med Irans herrelandslag i fotball Skjorter en Vero Moda -tee.

Hun ble også oppdaget på et markedsføringsarrangement for filmen Sanju i en betalende Pratap -grøft som hun parret seg med et par denim. Hun kompletterte sin store avatar med et par øreringer i bøyle samt Gucci -joggesko.
Kilde: SocialNews.xyznatasha Poonawalla:
Etter å ha en galatid med sine gode venner i London, rullet Natasha ut noen få innovative så vel som fengslende stiler. En av antrekket som fanget vår interesse er Chloe -trykte kjole. Hodeplagget så vel som den sære vesken som ble lagt til Natasas sære appell.

Kilde: Instagram.com/natasha.poonawalla/kajal aggarwal:
Kajal Aggarwal ble nylig oppdaget på Nishka Lullas feiring som ser nydelig ut. For arrangementet i spill valgte hun en svart så vel som hvitt trykt antrekk av Sachin & Babi. Den skimrende, paljettede hemline av antrekket økte glamkvotienten til antrekket, samt gjorde det til å feire perfekt. Ved å bruke enorme bøyleøreringer i sølv i tillegg til å velge en direkte myk frisyre, så hun bare fantastisk ut.
Kilde: Instagram.com/stylebyami/shilpa Shetty:
Blant mange andre kjendiser som ferierer i London var Shilpa Shetty også. Divaen ble oppdaget å ha en gallatid på en brunsj med husholdning så vel som gode venner i London. På den avslappede husholdningssamlingen så Shilpa attraktiv så vel som fantastisk i en Newcastle United Skjorter racingrød, ruffled hemline-kjole av Ganni. liker du hva du ser? Vi gjør!

Kilde: HighheelConfidentialJacqueline Fernandez:
På pressen tilfredsstiller for Dabangg Reloaded -konsert, ble Jacqueline sett attraktiv ut i en Shehlaa Sari. Hun klubbet regnbuen trykket sari med en grime nakkebluse. Hennes glitrende ringer, den varme rosa leppefargen hennes, samt skinnende øyesminke rundet den fantastiske stilen hennes.
Kilde: Insta-stalker.comKatrina Kaif:
På pressen tilfredsstiller for Dabangg Reloaded Show i Atlanta, ble Katrina Kaif fanget på glam -kammen som så fantastisk ut. Hun kledde seg til Nines i en rosa en-skuldret Stella McCartney-kjole i tillegg til å parre den med rosa pumper. Hennes rødme tonede sminke, så vel som myke krøller, lagt til den søte sjarmen hennes.