Sommerkjoler å ha på seg for arbeid

Har du noen gang vært på en stilbane for arbeid? Leter du etter sommerkjoler å ha på jobb i sommer? Det er så mange morsomme sommerkjoler å ha på seg. Arbeider 9-til-5-oppgave i tillegg til at jeg er i kontoret flertallet av uken, oppdager jeg noen ganger meg selv i et stilhastighet på hva jeg Manchester United Skjorter skal ha på meg, spesielt med de nåværende varme bølgene. Jeg trengte noe enkelt så vel som Breezy; Men fremdeles passende for arbeid så vel som for meg er kjoler. Jeg liker kjoler. Jeg legger alltid til kjoler i butikkbutikken min på bloggen.
Selv Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter om jeg de siste ukene har brukt en god del av Japans herrelandslag i fotball Skjorter bukser med høy midje som du kan oppdage min daglige arbeidsstil som er dokumentert på Instagramen min, har jeg skiftet til å bruke kjoler når værforholdet varmer opp. Siden jeg alltid har lent meg mot bukser på jobb; I det siste har jeg hatt en modifisering av sinnet. Jeg graviterer sakte mot kjoler for arbeid. Å oppdage riktig sommerkjole for arbeid kan være en hit eller glipp. Ting jeg måtte tenke på inkluderer stoffet, lengden og stilen. Denne polka dot -kjolen gjør det for meg! Jeg har nylig kjøpt kjolen for noen uker tilbake mens den var i salg, så vel som stoffet, lengden, så vel som stilen er perfekt å ha på å jobbe i sommer.
Antrekk: Kjole til salgs for $ 29 (her, mer her) // Sko: Her, Budsjettplanvennlig her/her // veske (her, på samme måte som dette her, mer her)
Handle utseendet mitt

< >

Sommerkjoler å ha på jobb

Du kan også glede deg over:

Overgangsstifter du krever nå

Garderobe grunnleggende du krever at du har nå

Hvordan kjole komfortabelt denne høsttakkefesten

Den mest ettertraktede sommerkjolen til å ha på seg …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å få nyheter så vel som oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!