Hvordan kle deg for treningsstudio (3 måter) hvis du er velsignet med en krøllete kropp!

Hvordan kle deg for treningsstudio (3 måter) Hvis du er velsignet med en krøllete kropp!
15/04/2017, postet av Alanic Global
Du har kanskje hørt mange mennesker si: ‘Dette er treningsstudioet, ikke et moteshow!’ Betydningen av denne uttalelsen kan finnes i omslagene til magasiner og Instagram der du finner modeller som poserer i treningsklærne sine, og ser fantastiske , med ikke en eneste dråpe svette på dem. Hvis de kan, kan vi også!

I årevis har mange av oss (de som er velsignet med lite ekstra kilo) brukt noe som kan brukes til treningsstudioet. Og det har bidratt med Zilch til det sanne motivet med å svette så hardt. Hvis du ikke føler deg bra med det du har på deg, vil spenningen du får fra trening aldri bli fullstendig realisert. Dette kan ha tatt ganske lang tid å forstå, men nå gjør det heldigvis mange mennesker (og så toppmerkene). Å være sunn betyr ikke å være tynn; Det betyr faktisk å være sunn!
Så alle de krøllete kvinnene der ute som leses videre for nedenfor, er gitt en liste over stiltips om hvordan du kan kle deg for treningsstudio. Glad og dreper alle menneskene som kritiserte deg! (Ordspill ment).

Det første utseendet handler om å balansere komfort og stil. Så velg en høyt fungerende sportsbh i svart og slå den med et par svarte leggings. Bruk et par atletiske sko for å fullføre utseendet. Forsikre deg om at stoffet som brukes til å konstruere klærne lar deg puste og strekke deg med letthet. Dette ser ganske mye ut for all slags trening (fra løping til yoga). Du kan velge de beste engros treningsklær fra toppprodusenter.
Det andre utseendet, i motsetning til det første, fokuserer mer på funksjonalitet og er perfekt for innendørs aktiviteter. Bruk en t-skjorte og et par capris for å bo i symbolet på komfort. Sko vil ikke være nødvendig for akkurat denne, da du vil holde deg inne i huset. Du kan velge subtile utskrifter og teksturer som vil bidra til å skape en perfekt illusjon og løfte silhuetten din.
Tank Top, et par shorts og jakke er akkurat det du trenger for dette neste utseendet, som er perfekt for det varme sommeren utendørs. Velg klær som vekker fuktighet, og hold deg til å føle deg frisk og avslappet. Lettere farger for toppen og mørkere fargetoner for bunnen vil forbedre din status. Klærnes passform skal være riktig, for for stram eller for løs kan bli hindring for deg.

Ovennevnte stiltips er kjempefine for referanse og kan brukes deretter når du går på en treningsøkt. Bruk alt og alt du vil, så lenge du er komfortabel med det. Det er det som er viktig! Det er det som betyr noe! Så damer, lykke til dressing! Engros treningsklær som tilgjengelig med prominente produsenter kan kjøpes i bulk av forhandlere mens de sikrer attraktive rabatter på dem også.

Tagger:
Fitness klær
Fitness Clothing Produsent USA
Fitness klærprodusenter
Fitness Clothing Produsenter USA
Fitness klær engros
Engros treningsklær
Engros treningsklær
Treningsklærprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Posted in Uncategorized